Elektrik Tesisat Tamiri

Elektrik Tesisat Tamiri

Elektrik Tesisatlarının Aynı Binalar Gibi Ömürleri Vardır Elektrik Tesisatı Eskimiş Binalarda Yangın çıkma Riski Çok Yüksekdir.

Elektrik Tesisat Tamirinde Ustaelektrikci.com olarak Yanmaz kablo kullanmayı tercih ediyoruz Yanmaz kablo Herhangi bir Ark kısa devre durumunda kabloyu Saran Özel yanmaz iletkensiz madde sayesinde alev almaz.Elektrik Tesistanın Eskimiş Olduğunu Nasıl anlarız?
Elektrik Tesatınız Kalbolarının Zamanla oksitlenmesi Ve deforme olması kaçınılmazdır Elektrik Sayacından Sigortalarınıza Gelen Kalbolarda Deformasyon var ise Dairenizin Yada Binanızın Elektrik Tesisatını Yenilemeniz Gerekmektedir.
Tesisatınızın Deforme Oldugunu anlamanız için Eletkrili Soba Klima Isıtıcılar Çalıştırdığınızda Sigortadan Evinize gelen tesisat kablosunun aşırı Isınması Elektrik tesisatınız Eskimiş Ve değişmesi gerektiğini gösterir.
Elektrik tesisatınızı Bir ustaya baktırmanız önemlidir.
Gün içinde zaten çamaşır makinesi, buzdolabı, elektrik süpürgesi, televizyon, müzik çalar, bilgisayar vb. birçok elektronik cihaz elektrik kullanıyorken üstüne ilave gelen yüklemeler ile hem elektrik tesisat zorlanır hem de sigorta sistemi hasar görebilir.
Aşağıdaki Resimde Kısa Devre Sonucu çıkan yangının Resmidir.

Fazla elektrik kullanımı yüzünden elektrik kaçağı, kabloların erimesi, topraklamanın yetersiz kalması, sigortanın atması, voltajın sürekli düşük gelmesi ve elektronik cihazların sağlıklı çalışmaması, elektrik çarpması , elektrikli cihazların bozulmaları ve hatta yangın bile olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ümraniye elektrik servisi

ümraniye elektrik tamiri

Ümraniye jeneratör Servis